skip to Main Content
0546 454 749 info@hemmeroptiek.nl

De contactlensspecialisten van Hemmer Optiek zijn ervaren in het aanmeten van contactlenzen. Zij zijn tevens optometrist, dus alle oogzorg is bij hen in goede handen.

Hemmer Optiek heeft een lange en goede reputatie op het gebied van contactlenzen. Sinds 1964 worden al contactlenzen aangemeten en sindsdien is de kennis steeds meer uitgebreid en toegenomen. Vanaf het begin, de pioneer-tijd, dat contactlenzen werden aangemeten is het voor alle contactlensspecialisten van Hemmer Optiek duidelijk dat er alleen optimaal resultaat gehaald wordt als er volgens een bepaald stappen-plan lenzen worden aangemeten. De ervaring vanaf het begin van het aanmeten van contactlenzen, in 1964, waarbij we door de jaren heen overgingen van harde lenzen naar flexie-lenzen en de 1e zuurstof doorlatende, (gevolgd door a-sferische zuurstof doorlatende) lenzen zijn bij Hemmer Optiek een essentieel onderdeel van de verbeterpunten die zijn te behalen bij de individuele klant.

Uw contactlenzen worden altijd op maat aangemeten!

Hemmer Optiek biedt een breed assortiment contactlenzen.

De laatste jaren is er steeds meer keuze in verschillende soorten contactlenzen. Er zijn vormstabiele (harde) lenzen en zachte lenzen en onder meer dag-, week-, maand-, halfjaarlenzen en nachtlenzen.

Of u nou lenzen wilt voor iedere dag of alleen voor tijdens het sporten, of u wilt overstappen van een bril naar contactlenzen, voor iedere wens is er een lens. Wat voor de ene persoon de perfecte lens is, is voor een ander wellicht niet geschikt.

Voordat onze contactlensspecialist samen met u bepaald welke lenzen het meest geschikt zijn, vindt er eerst een uitgebreid onderzoek plaats.

De contactlensspecialist onderzoekt uw ogen om te kijken welke lenzen het meest geschikt zijn. Hij bepaald de sterkte van uw ogen en bekijkt uw oogleden, uw hoornvlies, uw traanvocht en de vorm van uw hoornvlies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Haag Streit Spleetlamp en de Oculus Keratograaf. Deze gegevens worden digitaal verwerkt en gedeeld met het serviceteam van de lenzenleveranciers.

Door op deze manier te kijken naar de bouw van uw ogen weet de contactlensspecialist welke lenssoort het beste aansluit bij uw wensen en leefomstandigheden. Werk, sport en hobby spelen een rol maar ook werk- en leefomstandigheden. Net als allergieën of eventueel medicijngebruik.

Voor informatie en een contactlensaanpassing kunt u een afspraak maken met de contactlensspecialist/optometrist van Hemmer Optiek (telefoonnummer: 0546-454749).

www.goedvoorogen.nl

Back To Top