skip to Main Content
0546 454 749 info@hemmeroptiek.nl
Brillenglazen Hemmer Optiek

Voor een optimaal zicht zijn vele factoren belangrijk. De oogmeting, het advies, keuze van het montuur en natuurlijk de juiste brillenglazen.

Kwaliteit en keuze

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De prijs bepaald echter niet alleen de kwaliteit van het zien, maar ook het draagcomfort en de duurzaamheid. Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf allen informatie, zodat u weloverwogen kunt beslissen. En we laten u in onze winkel zien hoe brillenglazen van elkaar verschillen. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Wij werken met brillenglazen van verschillende leveranciers met HOYA als hoofdleverancier. HOYA is één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Met HOYA bieden wij brillenglazen van topkwaliteit die aansluiten op onze visie: het aanbieden van innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening.

Het comfort van HOYA-brillenglazen

Misschien hebt u nog nooit van HOYA gehoord. Toch zit er HOYA-technologie in producten die wereldwijd worden gebruikt. Veel van deze technologie wordt toegepast in de optische industrie en ook in uw glazen. Zo bevinden zich producten van HOYA aan boord van de Space Shuttle, in camera’s, mobiele telefoons, computers tablets, LCD-tv’s en mp3 spelers. Daarnaast speelt HOYA een belangrijke rol in de medische wereld: op het terrein van lasertechnologie, endoscopie, chirurgische loepen en oogchirurgie.

De innovaties van HOYA bestrijken meer terreinen dan alleen glazen. Daarom kan HOYA haar voordeel doen met doorbraken in andere sectoren en zo richting en inhoud geven aan onderzoek en ontwikkeling op het gebied van zichtverbetering. HOYA besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek om steeds nauwkeuriger de juiste oogcorrectie te kunnen bepalen. Al deze inspanningen komen samen in het ontwerp van het glas waardoor u kijkt.

Back To Top