skip to Main Content
0546 454 749 info@hemmeroptiek.nl

HBO Optometrist en Master of Science in Klinische Optometrie

Klanten kunnen er altijd op rekenen dat het vakmanschap op peil is. Elk jaar vinden bijscholingen plaats en worden cursussen gevolgd om u nog beter van dienst te zijn. Dit wordt gecontroleerd door de Vereniging van Optometrie ( OVN ) en de vereniging van contactlensspecialisten ( ANVC ). Alleen dan mag men ingeschreven staan in de registers KABIZ contactlensspecialisten en KP optometristen.

Deze kennis wordt dagelijks in de praktijk gebracht op gebied van onderzoek naar macula degeneratie, glaucoomscreening, het aanmeten van alle soorten contactlenzen en oogonderzoek voor lees- en studiebrillen.

Kortom: Kwaliteit is bij Hemmer Optiek het toverwoord!

Hemmer Optiek is opgericht in 1954 door de heer Frans Hemmer. Hij is begonnen met het aanmeten van glazen en monturen en startte in 1963 met de contactlenspraktijk, waar hij als een van de eersten contactlenzen aanpaste. In 1989 heeft Roland Hemmer de zaak overgenomen.

Roland Hemmer is opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist. Tevens behaalde hij zijn Master in Science in Klinische Optometrie in Philadelphia.

De nieuwste apparatuur is aanwezig en wordt ook bij iedereen ingezet. Onze brillencollectie is het visitekaartje.Wij tonen u vele monturen in verschillende prijsklassen. Door regelmatig beursbezoek kunnen wij u altijd de nieuwste trends tonen en weten we precies wat er speelt in de optiekmode. Dus ook bij het kiezen van een montuur kunt u rekenen op ons deskundig en bevlogen advies. Een vertrouwd adres, dat al voor vele mensen voor een goede oplossing heeft gezorgd bij zichtproblemen.

Tenslotte wilt u een bril die comfortabel zit en waarmee u goed kunt zien..

Ons team

Roland Hemmer - Hemmer Optiek

Roland Hemmer

Shane van Ede van der Pals - Hemmer Optiek

Shane van Ede van der Pals

Esther Kortman - Hemmer Optiek

Esther Kortman

Cathy Hemmer - Hemmer Optiek

Cathy Hemmer

Esther Berning - Hemmer Optiek

Esther Berning

Back To Top